Allmän Info

HITTA HIT

Kongressen hålls på Karolinska Institutet. För att ta dig hit är S:t Eriksplan närmsta tunnelbanestationen. Härifrån kan du antingen ta en 15 minuters promenad eller ta buss 72 eller 53 till Karolinska Institutet Norra. Eller så tar du buss 3, 6, 77 eller 507 till Karolinska Sjukhuset Eugeniavägen.

HITTA TILL BANKETTEN

Banketten hålls på Restaurang Tyrol som ligger på Gröna Lund. Hit tar du lättast spårvagnen från Centralen. Åk till stationen Liljevalchs/Gröna Lund. Det kommer att finnas skyltar för att hitta från stationen.

ÅKA KOLLEKTIVT

Lättast är att ladda ner appen SL- Reseplanerare och biljetter. I appen kan man snabbt köpa biljett till rabatterat pris som student. Det går inte att köpa biljetter på stationen.

MAT

Under helgen kommer det bjudas på lunch och fika på lördagen. På fredagkvällen kommer det att finnas möjlighet att köpa mat på barhänget. Självklart ingår all mat på banketten.

VEGETARISK MAT

Vi har valt att bara servera vegetarisk mat (Lakto-ovo) under helgen.

ÅTERKÖP

Vi har tyvärr inte möjlighet att göra återköp av köpta biljetter, däremot är det fritt fram att sälja vidare sin biljett om man skulle få förhinder.

FLER FRÅGOR

Vi har svårt att komma på alla saker som kan tänkas finnas frågor om! Maila gärna oss om det är något ni undrar så svarar vi så snabbt vi kan!

ps23karolinska@gmail.com